Hoi Rogier en Jana
We vertrekken zo naar Stockholm. Ik had hier nog wel even willen blijven; het was heerlijk!!! Huis is perfect. We hebben ook prachtig weer gehad. Veel gefietst (goeie fietsen) en gevist. Ook lekker een boek gelezen. Op elandensafari geweest maar geen eland gezien! Wat is de omgeving hier mooi. Enne ..... bedankt voor de nieuwe wasmachine, doet het goed!
— Ingrid

Ja erg leuk en heel mooi en een lekker gevoel om een keer zo’n grote tuint te hebben. Vooral de stilte valt me op, ook hier. een hond hoor je echt blaffen of je hoort iemand zagen maar meestal is het stil.
— George

“Heel erg bedankt dat we met jullie 2016 in mochten luiden (met een daverend vuurwerk :-). Het huis is en blijft een zalig toevluchtsoord als je even lekker wilt ontsnappen en ontspannen . We hebben er weer een mooie herinnering bij voor mee op reis! ”
— Jeroen & Nicolette

Beste Rogier en Jana
Na een paar daagjes Kopenhagen kwamen we op zaterdag aan in jullie mooie en knusse huis. Ruimte te over voor ons tweeë! Eerst heerlijk gerelaxet, boekje gelezen, op de trampoline gesprongen, ritjes met de auto en geprobeerd in de zon te zitten. Later in de week hebben we uitstapjes gemaakt naar Sunne, Mårbacka, Karlastad, de waterval in Munkfors en een expositie over buitengwone Zweedse mensen bezocht. Vooral bijzonder! Ondanks de vele regen hebben we een prachtige wandeltocht gemaakt in de bossen, natte voeten gegarandeerd....
Super bedankt!
We hebben een mooie, leuke vakantie gehad!
— Mirja en Koen

Beste Rogier en Jana,
We hebben jullie nog niet ontmoet maar voelen ons meteen thuis in jullie sfeervolle huis. Wat een gezellig huis en heerlijke tuin. Helaas door het weer weinig gebruik van gemaakt. Maar ook in de regen kan je hier gelukkig naar mooie plaatsjes rijden, Sunne, Torsby en Karlstad waren erg leuk. Misschien dat we nog een keer terug komen als de zon zich wat meer laat zien. We zijn heerlijk tot rust gekomen hier. De frisse lucht en stilte zijn bijzonder (voor stadsmensen zoals wij). Ook onze zoon van 1 heeft zich hier goed vermaakt en heerlijk geslapen. Heel erg bedankt!
— Sven, Michiel en Suzanne

Beste Jana en Rogier,
We hebben een heerlijke week doorgebracht in jullie huisje. Het was prachtig weer (+/- 27 graden) en we hebben iedere dag in een ander meer gezwommen. Alleen de laatste dag (vandaag) betrok het, ging het regenen en hebben we niet buiten kunnen eten. De trampoline was erg in trek bij de kinderen. Verder hebben we mooie uitstapjes gemaakt oa. naar Rottneros en verukkelijk gegeten in Silkgarde (Västra Ämstervik). Morgen zakken we weer af naar het zuiden waar we nog een paar dagen aan de oostkust verblijven. Dank voor het fijne verblijf.

PS. Het huis was extreem goed verzorgd, heel comfortabel en we konden er heel gemakkelijk wegwijs worden
— Pieter, Elizabeth, Louk en Daan

Beste Jana en Rogier,
Wat een prachtig huis hebben jullie hier in Munkfors, alles klopt! Nadat wij in Kiel (door enorme files in Duitsland) de boot hadden gemist en vervolgens met de auto door Zweden zijn gereden, was het een heerlijke ontlanding om in jullie huis aan te komen.
De eerste dagen zijn we naar het meertje gereden, hebben we de waterval in Munkfors bezocht en hebben de kinderen veel in de tuin en de speeltuin verderop gespeeld. Het was niet erg warm, maar toch zijn we naar het waterpark in Sunne geweest. Verder nog een dag Karlstad bezocht. Waar we bij Marienskogen terecht kwamen. Dit is een mooi en groot park met een kinderboerderij en veel speeltuinen. Morgen gaan we weer door naar onze
volgende bestemming Noordwaarts. Bedankt voor deze mooie week!
— Niels, Elise, Fenna en Jolijn

Hej Jana en Rogier,
Diverse malen heb ik mogen kunnen genieten van het fantastische huis. Het geeft mij altijd weer een gevoel van thuiskomen, met zijn zo typische Zweedse uitstraling. Het is heerlijk vertoeven op Hagavägen. Een geweldige plek om tot rust te komen. Heerlijk zitten lezen onder de appelboom, met kaffee en kaneelbullar. ’s Avonds met een glas wijn kijken naar het vuur in de mooie tegelkachel. Lekker wandelen in de bosrijke heuvelachtige omgeving en fietsen op de Klarälvsbanan.

Ik kan het iedereen aanraden om ook eens te gaan genieten van deze geweldige plek! Goed gedaan Jana en Rogier!
— Ria